DNA a DESCINS la Apele Române, în SCANDALUL fostei chelnerițe angajate pe post de inginer

Scandalul de la Apele Române ia amploare. Conform România TV, DNA a descins la Apele Române, acolo unde o fostă ospătăriță, fără experiență, a fost angajată la departamentul care se ocupă de apărarea contra inundațiilor. Prim-ministrul Florin Cîțu a trimis Corpul de Control al premierului la Administrația Bazinală de Apă Prut – Bârlad, pentru a verifică modul în care o persoană fără calificare și fără experiență a fost angajată la departamentul care se ocupă cu protecția împotriva inundațiilor. Cîțu anunță măsuri împotriva celor care au greșit.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, am cerut Corpului de Control al Prim-Minstrului să investigheze situația de la Apele Române.

În mandatul meu, așa cum am promis, cer profesionalism, integritate, competență și transparență. Mesajul acesta nu este doar pentru cei cu funcții de conducere, este pentru toți cei care lucrează în sectorul public: fără penali în funcții publice, profesioniști, fără nepotisme și fără conflict de interese”, a anunțat Cîțu, pe Facebook.

Rezultatele anchetei vor fi cunoscute peste câteva zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here