Deputatul Vaxile Toma se leapădă de PSD

Vasilică Toma ( așa cică îi zice ăstuia în buletin ) e un fel de semi-nimeni de buzunar, împins de cine trebuie și cum trebuie , de două ori, în scaunul moale de deputat PSD-ist ieșean. Mai exact, în aripa mascat-chiricistă a presupușilor pesediști bahluiezi.

Numai că, deși ,, ciuma roșie ,, l-a făcut de două ori deputat, Vasulică Toma se cam leapădă de PSD ca de Satana roșcată, chiar pe ușa presupusului său birou parlamentar din Tîrgu Cucu ( blocul din spatele așa-zisului palat de justiție, construit de unul dintre profitorii de soi ai Republicii Mafiotice Chirichistan ) :

Atît scrie pe ușa lui Vasulică deputatu’. În rest – nimic , nici pe ușă, nici pe-alături. Păi, cum altfel decît lepădare de PSD poate fi interpretată absența de pe ușa cabinetului parlamentar a denumirii partidului care l-a făcut om cu figuri în cap pe Vaxilică Toma ? În schimb, Vasulică a găsit timp și loc ca să scrie pe ușă chestia aia ieftioară și decorativă, bună doar de aburit ieșenii, cu capitala nu știu de care.

Păi cum vine asta, bre, Vasulică … ? ,, Ciuma roșie ,,  e bună doar să-ți dea funcție de jmeker, cu leafă bună, da’ ți-e rușine să scrii pe ușa cabinetului că ești pesedist ?  Așa e ordinul în aripa mihai-chiricistă din PSD Iași, sau numa’ în arichioara ta de nulifrici ? Aaa …? Ori te pregătești de mutat fesele cerebrale în altă barcă ? Zi, chiparosule di microbuz, nu lăsa alegătorii în fum de eșapament.

Dacă alegătorii pesediști or să se ducă la cabinetul lui Vasulică Toma cu steaua roșie, de Crăciun, ori cu capra maro, de sfîntu’ Vasile, poate află mai exact ce și cum e cu hermafroditismul politic al alesului lor mascat. Pînă atunci, Toma sus năzare, / Ca o pată mare, / Toma mermelește / Și lumii fleoștește / Că astăzi ciumata, / Prea înroșcățata, / Baba Pesedia / Paște lichelia. Mînați boul, măăi ! Hăăi, hăăi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here