Apartamentele din faza a III-a a proiectului SILK DISTRICT, lansate la vanzare

După succesul înregistrat în primele două faze de vânzări din cadrul primului proiect de tip brownfield din Iași, dezvoltatorul Prime Kapital anunță punerea în vânzare a locuințelor din faza a treia a proiectului Silk District. Astfel, începând cu luna decembrie, clienții pot alege dintre cele 312 studiouri duble și apartamente cu 2, 3 și 4 camere, pe un singur nivel sau de tip duplex, dispuse în 40 de layout-uri diferite.

Toate apartamentele, indiferent de tipologie, au un design curat, cu interioare ample, tip „open space”, fără stâlpi sau grinzi vizibile și dispun de tavane înalte și ferestre de mari dimensiuni, ce permit un aport ridicat de lumină naturală. Fiecare unitate are acces la un balcon, o terasă sau grădină. Locuințele Silk District beneficiază de finisaje deosebite asigurând un grad ridicat de confort.

Dezvoltatorul pune la dispoziție și 400 locuri noi de parcare, numărul total de locuri de parcare disponibile în primele trei etape de rezidențial ale proiectului fiind astfel de aproximativ 1.200. Accesul autovehiculelor în cadrul complexului este limitat, parcarea mașinilor realizându-se în structuri multi-level. De altfel, accentul în Silk District va fi pus pe oameni, relaxare, confort, comunicare în cadrul comunității. Sugestiv este faptul că din totalul de 10 hectare ale complexului, peste 40.000 mp reprezintă spații verzi și de promenadă, amenajate pe principii sustenabile.

Prin încorporarea de funcții multiple, complementare, proiectul Silk District își propune să dezvolte o comunitate ce le va permite cetățenilor să integreze viata personală cu cea profesională și cu cea socială, promovând astfel echilibrul. Silk District va oferi ieşenilor toate funcţiunile de care au nevoie zilnic: locuinţe, birouri, supermarket, magazine, restaurante, cafenele, unități de depozitare subterane pentru rezidenți, săli de fitness, grădiniţă.

Pentru a pune în practică primul proiect rezidențial pe care îl are în Iași, dezvoltatorul și operatorul imobiliar Prime Kapital, care a finalizat numeroase construcții de mare anvergură, atât în țară cât și în alte state europene, lucrează cu specialiști de top din toate domeniile, niciun detaliu nefiind lăsat la voia întâmplării.

Silk District, care cuprinde mai multe faze de construcție, este un proiect unic de regenerare urbană mixed-use, car-free, care va transforma o mare platformă industrială neutilizată situată foarte aproape de centrul orașului, într-un cartier modern.

În România, Silk District este cel de al treilea proiect rezidențial major dezvoltat de Prime Kapital, primele două ansambluri rezidențiale, Marmura Residence și Avalon Estate, care s-au bucurat de aprecieri unanime, fiind construite în București. Tot luna aceasta, dezvoltatorul anunța și lansarea celui de-al 4-lea proiect rezidențial din portofoliul companiei, Pleiades Residence, proiect dezvoltat in Ploiești.

Totodată, Prime Kapital a inaugurat în ultimele 2 luni ale acestui an alte două noi centre comerciale, Prahova Value Centre în Ploiești și Bârlad Value Centre în Bârlad, ambele cu un portofoliu complex de branduri internaționale, naționale dar și locale.

Toate detaliile legate de modul de achiziționare a unui apartament în Silk District pot fi găsite pe pagina https://silkdistrict.ro/

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here