Dan Niță, prim-vicepreședintele PNL Iași, prins beat la volan

Primarul comunei Miroslava a fost prins băut la volan pe raza județului Vaslui @ Acesta conducea, într-o zi de duminică, o dubă aparținând unei societăți a primăriei, Servicii Publice Miroslava @ În urmă cu o săptămână, Dan Niță a fost condamnat de Judecătoria Vaslui la o pedeapsă de 2 ani cu amânarea executării @ „Și care e problema voastră?!”, a fost reacția primarului Dan Niță, atunci când a fost întrebat de 7IAȘI despre dosar

Dan Niță, numărul doi în ierarhia PNL Iași și primar al comunei Miroslava, a fost prins băut la volan și, în urmă cu o săptămână a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu amânarea executării. Decizia Judecătoriei Vaslui nu este încă definitivă.

”(…) stabileşte în sarcina inculpatului Niţă Dan, pedeapsa de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, (…) amână aplicarea pedepsei închisorii stabilite pe un termen de supraveghere, fixat în condiţiile art. 84 Cod penal, de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, se arată în sentința magistraților Vasluieni.

Dan Niță a fost trimis în judecată la începutul acestui an pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui.

Conducea mașina Primăriei

Evenimentul a avut loc pe 4 iunie 2017, când primarul Dan Niță conducea o mașină aparținând Servicii Publice Mirosolava, un Citroen Jumper (IS 10 TRE). Dan Niță a fost depistat băut la volan într-o zi de duminică, fapt care nu justifică de ce o mașină aflată în proprietatea unei societăți publice se afla la primarul de Miroslava.

În aceeași zi de 4 iunie 2017, acesta a participat la o ședință a Comitetului Director Județean al PNL, unde a fost luată decizia ca filila să suțină candidatura lui Ludovic Orban la președinția partidului.

Niță: „Și care este problema voastră?!”

Contactat de 7IAȘI, primarul Dan Niță s-a arătat iritat de întrebările legate de incidentul din iunie 2017 și despre condamnarea primită.

„Și care este problema voastră?!”, a fost singura reacție a lui Dan Niță, după care a închis brusc telefonul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here