Hrițacii GDS-istului Lăzescu plîng după episcopul sexuitor cu elevii

 

Gazeta marelui combinagiu GDS-ist Lăzescu și a micului șmenărist Hrițac a trecut de partea popilor filmați în timp ce fac sex cu elevii de seminar teologic. Și îl regretă public pe unul dintre acești popi, arestat recent. Asta n-o spune Sputnik, agenția rusească de presă, ci a scris-o chiar gazeta ultra-progresistă a duetului Lăzescu-Hrițac : ” Un caz similar a fost şi la Huşi, după regretatul PS Corneliu Bârlădeanu a fost adus PS Ignatie „.

Aiștea creștini adivaraț’, păgînilor … Nu se leapădă di fratili lor căzut în pacat ș’ îl iubesc cum scrie la carte, ca pe ei înșiși. Luaț’ aminti, păcătoșilor ….

Dăcît că, după această înaltă probă de amor creștin și dragoste deontologică gheboasă, rămîn de făcut niște diortosiri, sau cum le mai zice pe popește, pentru uzul bine-credincioșilor prafoslabnici care vor să intre în oastea popo-ziaristică a prea-sfintei treimi alcătuite din Coornelie Doseanul,  Lăzescu GDSeanul și Hrițac Șmenăreanul.

Car’va’s’zică : pe popa-șef, arestat pentru violarea unui elev de la seminarul teologic din subordine, l-o fi regretînd doar autorul minunatului articol, sau și restul textuitorilor din subordinea cuplului progresist L & H ? L-o fi regretînd pentru glasul melodios din timpul slujbelor, pentru mișcările unduitoare din timpul datului cu cădelnița, ori pentru vreo tainică-comuniune , popesc- jurnalistică, întru cele trupești și ale sfîntului duh deontologic ? Vor fi primit Lăzescu, Hrițac sau autorele articolului vreo binecurvîntare aparte de la mult-prea-curcernicul Coorneliu Doseanul ?

Misterul s-ar putea dezlega dacă Lăzescu, Hrițac și turma lor de deontologi vor depune mărturie în instanță, în favoarea epliscopului violator de elevi, explicînd de ce îl regretă public. Poate așa vom afla că, de fapt, elevii violați sînt agenți ai spionajului rusesc, puși să compromită un stîlp al bisericii strămoșești de la granița cu Estul sălbatic.

Ei, da’ nu plîngeți prea tare , lăzesco-hrițacilor, după regretatul vostru epliscop : în cinci ani, și restul zile, îi probați haine civile. Plus că îi puteți face și vizite conjugalnice la pîrnaie, ca să vă bucurați împreună cu el, întru slava dorsalității deontologice, de comuniunea cu fratili vostru Coornelie.

Hai, plex vobiscum, minimus pliscum !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here