Dacă voi nu îl vreți, eu … mă supun!

Telenovela accederii lui dom Chirica în PNL s-a jucat și-n bătătura celui ce s-a oferit să-l ia și cu bune, și cu rele, și cu dosare, recte dom ministru recent investit, deputat Costel Alexe.

Mai exact, după zumzetele din filială cum că dom primar ar fi absorbit peste capul membrilor, care nu-l au la pipote, dom Costel ar fi primit un telefon pe firul scurt, în care ar fi fost presat să deie un răspuns clar: ori cu Chirica, ori cu PNL-ul.

Cum stimabilul nostru ministru știe că, vrabia din mână nu se dă pentru cioara din par, a dat-o patriotic – sunt liberal 100%, punct! În ceea ce privește relația cu celălalt pol magnetic al telenovelei, dom Costel a făcut un pustiu de bine și l-a informat pe dom Mișu, să se vopsească un pic liberal (chit că mnealui a declarat că rămâne social democrat din convingere) și să se certe cu el de ochii lumii, ca să vază Bucureștiul că e abnegat și nu frate cu dracu’ până trece puntea.

Nu de alta, dar se prind ăia din capitală de moșmandă și-l dau afară pe dom ministru cu tot cu primarul lui, înțelegeți? Una peste alta, consecutiv discuției, îndată a apărut un ditamai comunicat în care vicecumătrul lui dom Chirica a fost făcut cu ou și cu oțet, sărmanul Gâjâială regretând amarnic tirada din CL, când l-a făcut de comandă pe junele consilier de la PNL. Urmarea?

O să vedem cum o să voteze Boz și Bostan în viitorul CL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here