Cupidoane, spune drept, ce-ai făcut pe 14, a?

Ziceți ce vreți, dar să știți că ăla de-i zice Cupidon n-o făcut armata și mai e și chior pe deasupra, că trage ca bezmeticul încoace și-ncolo și ne-am trezit că se iubesc mâțele cu dulăii, liberalii cu democrații, o seamă de domni între ei, bașca și oarece doamne între mnealor, dar se tace ioc.

Și asta nu-i nimica, Zice lumea că l-o văzut și prin Roznovanu că tot întreba unde se plătesc autorizațiile de zburat printre blocuri, ba cică ar mai fi și scăpat o săgeată în zona biroului lui dom vicecumătru Hara, care ar fi străpuns-o temporar pe duduia secretară, printre zulufi, o ricoșat din cana de cafea în tocul ușii de la incinta lui dom Gabi, apoi o spart becul la veioza de pe birăul mnealui și s-o oprit prin înfingere deasupra portofelului de la chept, în ștofa veșmântului și epiderma purtătorului ș-acolo o rămas. Poftim instrucție!

Ș-al dracu înaripat nu s-o gândit la ce-o lăsat gingașa Aurelie acasă, de s-o mutat la alt așezământ proprietate de dinainte de mariaj ca să consume amorul și nici la ce combinații mai sunt pe făgaș cu distinsul vice, nu. Păi să nu-l dai pe mâna ălora ce tot bârfesc prin Roznovanu să-l învețe cum să ochește ori să-l ducă la oculist? Și asta nu-i nimica. Să vedeți de ce-s în stare amorezii în perioada oarbă. Țineți aproape!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here