Cum să iei în greutate fără să-ți afectezi sănătatea

Vrei să iei în greutate în mod sănătos și să obții o definiție musculară de invidiat ? Este posibil, dacă depui constant efort la sală, te alimentezi și te hidratezi în mod corespunzător. În plus, poți apela la suplimente alimentare de calitate care să-ți sprijine eforturile.

Evident, există multe modalități prin care poți acumula kilograme. Poți pur și simplu să mănânci zilnic alimente de tip fast food, însă atunci te vei îngrășa nesănătos și probabil nici nu vei arăta prea bine. Ideal este sa consumi alimente cu multe calorii dar care să fie și nutritive în același timp.

Pe lângă faptul că trebuie să crești treptat numărul de calorii ingerate, pentru a construi masă musculară ai nevoie de antrenamente regulate cu greutăți. Nu sări niciodată peste mesele principale, mănâncă mai des și strecoară și câteva gustări sănătoase între mese. În plus, încearcă să alegi alimente bogate in nutrienți : nuci, avocado, semințe, măsline, ulei de masline, carne de pasăre, dar si carbohidrați precum fructele uscate sau legumele amidonoase precum cartofii.

Piureul de cartofi cu lapte și/sau unt este foarte bogat în calorii. De asemenea, shake-urile cu lapte integral și smoothie-urile de fructe cu semințe sunt alimente bogate în nutrienți, de care ai nevoie în această perioadă.

Dulciurile sănătoase nu trebuie să-ți lipsească în perioada de construcție musculară. Fit4Pro ți-a pregătit o mulțime de bunătăți : Olimp Peanut Butter, Protein pancake mix, Gourmet Oat Flour și altele.

Untul Premium de Arahide este fabricat din arahide prăjite 100% proaspete și nu conține arome artificiale, coloranți sau conservanți. Peanut Butter de la Olimp este fabricat din arahide prajite 100% proaspete și nu conține coloranți, arome, conservanți, zahăr adăugat sau acizi grași.

În plus, FIT4PRO îți propune o gamă completă de gainere (DEX TREX, Gain Bolic, Gainerator, Profi Mass, Giant Mega Mass) care te vor ajuta să crești în greutate, să-ți construiești masa musculară, dar și în procesul de intensificare a forței. Produsele noastre sunt recunoscute pentru calitatea lor. Te poți convinge comandându-le online.

Alege din selecția Fit4Pro alimente nutritive și gainere de calitate, hidratează-te și antrenează-te eficient. Procesul de ingrășare este unul de durată, însă dacă ești consevent, vei reuși să aungi unde ți-ai propus.

https://www.fitness-scandinavia.ro/blog-post/cum-ma-ingras-sanatos-cum-sa-cresti-in-greutate-fara-sa-iti-afectezi-sanatatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here