Cum să fuck (scuzați!), să nu se facă?

Am mai scrisără noi despre nenea șăf de la DGA, cum că a lui consoartă a primit a treia cizmă-n fotoliul ocupat la spitalul dă neuro din Tătărași, unde manager este (deocamdată) un alt nume rezonant al urbei, Eva, Lucian Eva și mai cu seamă despre cum ar vrea să-i plătească îndărăt „binele“ făcut.

Din ce ne-o șoptitără sursele demne de încredere, a ceti bârfe cu iz maxim de adevăr, tov Tsibulcă lucrează cu aprindere la o altă goangă, poate, poate dă de pământ cu managerul trecut pe lista neagră-n ceru’ gurii. Așa că l-a combinat pe un preten strașnic, procuror până-n dinți, să pună de-un dosăroi strașnic, cu denunțători vii, dar inexistenți, bașca să jure că așa a fost  „mânca-ți-as“.

Partea tristă-i că și nenea pretenu ar avea oarece probleme de dosar, pen’că din ce scrie la declarația de avere a lui dom Cotoi, nu bate cu viloiul de 150 de mii de coco cumpărat cu ceva vreme înainte.

Acuma rămâne de văzut. Ori procurorul dă drumu la tăvălug și are spatele etanș, ori nu dă drumu’, ș-atunci trebuie să deie cu subsemnatul. Și cum corb la corb nu scoate ochii, am merge pe varianta unei discuții sănătoase, pentru că nici dom Eva nu stă rău la capitolul prieteni și rudenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here