Cristina Spătar a fost țepuită de Nick Rădoi în afaceri

În vara anului trecut, Cristina Spătar se lăuda că a devenit imaginea unui centru spa din Mexic, centru deținut de nimeni altul decât  Nick Rădoi. Se pare că în spatele acestei asocieri, Cristina Spătar a fost țepuită de milionarul român, nu doar financiar, ci din mai multe puncte de vedere.

Cristina Spătar a susținut că a primit un onorariu de 5.000 de euro ca să-și alăture imaginea cu centrul lui Nick Rădoi, iar în plus, se poate folosi de toate serviciile spa din Mexic ori de câte ori își dorește, Rădoi asigurând-o că îi va plăti toate cheltuielie de tranport și cazare până la Puertto Vallarta.

Conform surselor noastre, suma primită pe fotografiile făcute într-un studio din București a fost, până la urmă, undeva la jumătate din cât a spus cântăreața. Mai mult, deși Rădoi a asigurat că imaginile cu ea vor ajunge peste tot în Mexic, pe panouri stradale, în cataloage, inclusiv la teelviziuni, Cristina Spătar nu apare nici măcar în centrul de relaxare pe care l-a deschis Rădoi. Nicio fotografie cu ea nu a fost expusă pe holurile locației, nici măcar pe site-ul de prezentare al afacerii. În tot acest timp, el ca patron, are grijă să apară în toate fotografiile, chiar și pe site-ul unde sunt prezentate serviciile și cum arată centrul de relaxare din Mexic.

Cristina Spătar a fost țepuită de Nick Rădoi

Nick Rădoi nu s-a ținut de cuvânt nici în privința transportului în Mexic. Așa cum era firesc, în primul rând Cristina ar fi trebuit să testeze serviciile clinicii pe care se presupunea că o promovează, nu doar să se bucure de servicii gratuit în calitate de imagine a salonului, însă nici măcar asta nu s-a întâmplat. Omul de afaceri a uitat de învoială și a rupt orice legătură cu cea pe care o descria ca fiind o femeie puternică,  frumoasă, cochetă și de succes, asemenea produselor pe care le promovează.

 

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here