Criminalii afaceristului Kreiner, identificați. Au fost trădați de cel care trebuia să vândă ceasurile furate

Poliția a identificat suspecții implicați în omorul lui Adrian Kreiner, un afacerist sibian ucis săptămâna trecută. Persoanele în cauză au fost trădate de intermediarul care încerca să vândă ceasurile furate din casa victimei.

Martorul-cheie, un timișorean, a colaborat cu autoritățile, dezvăluind detaliile atacului în schimbul unei pedepse mai blânde. Mandate de arestare urmează să fie emise, iar toți cei trei suspecți, cetățeni români, ar putea fi urmăriți internațional pentru crimă și jaf, deși există posibilitatea că au părăsit deja țara.

Procurorii anchetează furtul din locuința lui Kreiner, în timpul căruia agresorii, cu cagule și înarmați, l-au ucis și au amenințat pe fiica acestuia cu un pistol. Incidentul a avut loc într-o vilă situată în apropierea unei case a președintelui Klaus Iohannis, iar hoții au fugit cu ceasuri evaluate la aproximativ 200.000 de euro, fiind surprinși ulterior de camerele de supraveghere din oraș. Un martor-cheie care a intermediat vânzarea ceasurilor furate a fost reținut și dus pentru audieri la Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here