Cotiugă liberalul s-a făcut fese-nist

Ca şi cum n-ar fi fost de-ajuns mîrlănia de gherţoi cu cravată pe care a tot împrăştiat-o în public pînă acum, consilierul judeţean PNL-ist Vasile Cotiugă şi-a zis, probabil, că o pereche de buci era singurul lucru care mai lipsea de pe blazonul lui de ghiolbete cu ambalaj de profesor universitar.

Aşa că şi-a pus respectiva pereche de fese pe peretele feisbucist din dotare, agăţînd de ea o poantà ieftină, ca de berărie cu figuri geometrice pe pardoseala de la toaletă. Evident că s-au găsit destui lăikuitori ai bucilor cotiugiste, printre ei fiind un alt mare liberal & universitar, dubiosul Tudor Jijie. Vorba aia, cine se aseamănă, se adună.

Tovarăşe fesenist Cotiugă, poate că asta e vocaţia matale adevărată, şi n-are rost să te mai încurci cu facultatea de istorie ori cu politica. Îţi deschizi o tarabă de feisbucie şi trăieşti fericit pînă la adînci bătrîneţi. Nu te amărî că ai pierdut vremea pînă acum, au fost o grămadă de mari spirite care şi-au descoperit vocaţia la o vîrstă mai înaintată. Şi nu uita : azi pui fese feminine, dar mîine poţi fi fotomodel XXL pentru pensionare sau vădane ! Curaj, nea Jupitere, posterioritatea te aşteaptă !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here