Cine vine cu mine, bine, dau filiala dupe mine

Cu toată isteria asta iscată de virusachele chinezesc, mai sunt o seamă de inși, pe care-i doare–n bască de ce zice lumea, doftorii și ziarele, care umblă prin județ de mama focului, fără măști peste nări, fără spirt sanitar, dar cu pieptu-n vânt și vânt din spate pentru a face cunoscut un partid nou, proaspăt și verde. Cine-s oamenii?

Cine vine cu mine, bine, dau filiala dupe mine
Cine vine cu mine, bine,
dau filiala dupe mine

Păi unul e dom Mircea de la interesul național, recte UNPR, acompaniat de vicele Chirilă din partidul lui Tăriceanu, iară recte, ALDE. Cum au ajuns cei doi să are județul pentru partidul verde, nu știm, dar la o aplecare spre interese s-ar putea să iasă ceva, pentru că ambii amândoi lucrează la o nefăcută prin care să treacă cu tot ce au în județ la amintitul partid, ceea ce se însemnează niscaiva fonduri și promisiuni de mărire.

Ș-apoi fie vorba între noi, i-ar strica o sinecură deputățească lui dom Mircea sau lui nea Chirilă. Evident că nu, mai cu seamă că au devenit și curați la integritate, fără tinichele de coadă, deci viitorul poate să atârne în față.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here