Ce s-a întâmplat la Ferma Dacilor, de fapt, în noaptea tragediei. Angajații au început să vorbească

Anchetatorii au adunat mărturii tulburătoare de la angajații Fermei Dacilor cu privire la tragicul eveniment petrecut în noaptea în care 8 oameni și-au pierdut viața în urma unui incendiu devastator. Iată câteva relatări ale acestora:

Martora (Îngrijitoare la Animale): În declarația sa, martora a povestit că, în dimineața zilei de 26 decembrie 2023, în jurul orei 05:00, s-a trezit în camera sa din pensiunea de la parter din cauza fumului care a pătruns în încăpere. A auzit o femeie strigând afară și a ieșit să vadă ce se întâmplă. A observat că incendiul se manifesta în bucătărie și că fumul se răspândea în întreaga pensiune. O doamnă rănită, care a fost găsită ulterior, striga și era acoperită de funingine. Martora a înconjurat clădirea și a văzut că focul ardea la mansardă, exact în camera în care se aflase doamna care striga.

Martora a asistat ulterior la o altercație între soții Dinicu, în timp ce incendiul se manifesta. S-a simțit speriată și s-a îndepărtat, neputând preciza ce s-a întâmplat ulterior cu cei doi.

Martora (Bucătar Șef): Bucătarul șef a declarat că în seara de 25 decembrie 2023 a pregătit mâncare pentru 22 de persoane. După servirea mesei, a rămas în bucătărie pentru curățenie până la ora 22:00. Fiul patronului, Cornel Junior, a intrat în bucătărie în jurul orei 22:00 și a cerut să i se încălzească un platou cu mâncare pentru prietenii săi. După ce a îndeplinit solicitarea, bucătarul a închis cuptorul și nu a mai utilizat niciun aparat din bucătărie după ora 22:30. A părăsit locul de muncă în jurul orei 22:45.

Martora (Cameristă): Camerista a relatat că, pe 24 decembrie 2023, a fost informată că centrala termică a avut o defecțiune, iar soția bodyguardului a cerut să fie aduse calorifere electrice în camerele de la parter și mansardă. După rezolvarea problemei centralei, camerista a scos caloriferele din priză, dar nu știe dacă acestea au fost ulterior utilizate.

Martora (Recepționeră): Recepționera a explicat cum a fost distribuită cazarea în camere în seara de 25 decembrie 2023. Cazarea a inclus familii și prieteni, precum și membri ai familiei patronului. Ea a menționat că centrala termică a avut o defecțiune la data de 23 decembrie 2023, dar nu știa dacă a fost reparată și nu a funcționat la capacitate maximă în perioada respectivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here