Ce onorariu imens a încasat Anamaria Prodan la America Express! Este cea mai bine plătită concurentă de până acum! „Nu sunt ieftină deloc!”

Anamaria Prodan a avut o apariție surpriză în emisiunea „America Express” și, în ciuda speculațiilor că ar fi primit doar 2.500 de euro pentru participarea sa, a dezvăluit că onorariul său a fost mult mai mare, ajungând la 10.000 de euro pentru fiecare zi de filmare. Așadar, pentru cele cinci zile petrecute în America Latină, impresara ar fi încasat suma impresionantă de 50.000 de euro. Această remunerație depășește considerabil câștigul celor mai bine plătiți concurenți din competiție, Alexia Eram și Aris Melkior, care ar fi primit 2.500 de euro pe ediție.

Anamaria Prodan a subliniat că nu este o prezență ieftină, construindu-și un nume în mulți ani de muncă și sacrificii. Într-un interviu acordat pentru Click!, a negat ferm că ar fi acceptat să participe la „America Express” pentru doar 2.500 de euro, menționând că această sumă nu ar justifica prezența ei.

Anamaria Prodan a vorbit despre experiența sa la „America Express”, unde a ajutat echipa Cătălin-Romică Țociu. A dezvăluit că a avut o echipă minunată și că a reușit să iasă pe primul loc în competiție. După această apariție, impresara a fost desemnată „Femeia anului 2023” la Bucharest Fashion Week, adăugând un nou succes la palmaresul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here