Câți bani poate să câștige săptămânal un livrator de mâncare în 2024

Cu o creștere constantă a numărului de livratori de mâncare, meseria, deși nu ușoară, devine atractivă pentru mulți, oferind un program flexibil și venituri considerabile. Un român care a lucrat ca șofer de TIR și a renunțat la această meserie pentru a deveni livrator de mâncare în 2021 a împărtășit experiențele sale și veniturile săptămânale.

Potrivit livratorului, cu o muncă asiduă de 10 ore pe zi, șoferii pot câștiga aproximativ 3.000 de lei pe săptămână. Numărul de comenzi și bonusurile acordate pentru performanță pot influența semnificativ veniturile. Bonusuri atractive sunt oferite, de exemplu, la atingerea pragului de 60 de livrări, adăugând o componentă de stimulare financiară.

Cu toate acestea, veniturile pot varia în funcție de fluctuațiile de zi cu zi în volumul comenzilor și durata programului de lucru. Livratorul a subliniat că, în ciuda beneficiilor financiare, trebuie luate în considerare și cheltuielile pentru benzină, ulei și impozite.

Un avantaj major al meseriei este programul flexibil, permitând fiecărui livrator să-și aleagă orele de lucru în funcție de preferințe. De asemenea, se observă că nu este necesară o calificare specifică pentru a intra în această profesie, atrăgând o varietate de categorii de vârstă, de la tineri studenți până la persoane în vârstă.

Un alt beneficiu notabil este posibilitatea de a primi bacșișuri, care pot suplimenta semnificativ veniturile. Livratorul a menționat că acest job a devenit o opțiune viabilă pentru mulți, oferind un mod flexibil de a câștiga bani, cu menținerea calității vieții profesionale și personale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here