Câți bani au primit Cleopatra Stratan și Edward Sanda după trei săptămîni de America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au acceptat provocarea lansată de Antena 1 și au participat la competiția de aventură „Drumul Soarelui” în cadrul emisiunii „America Express”. Cu toate că suma cu care au fost remunerați nu a fost modestă, aceștia nu se numără printre cei mai bine plătiți concurenți ai show-ului. După ce au fost eliminați din competiție pentru premiul în valoare de 30.000 de euro, publicatia CANCAN a calculat suma cu care au plecat acasă.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întâlnit pentru prima dată în 2014, când artista avea 11 ani și susținea un concert la Caracal. Edward Sanda, în vârstă de 16 ani la acel moment, cânta piese ale lui Smiley și nu au interacționat în acea perioadă. Mai târziu, în 2018, s-au reîntâlnit și au început o colaborare profesională. A fost în 2021 când cei doi s-au căsătorit civil, când Cleopatra avea 18 ani.

Potrivit speculațiilor din presă, Cleopatra și Edward au primit câte 1.500 de euro pentru fiecare etapă (săptămână) a competiției „Drumul Soarelui”. Având în vedere că au terminat a treia săptămână, au primit fiecare 1.500 de euro x 3 = 4.500 de euro, ceea ce înseamnă 9.000 de euro împreună.

Cei doi au fost eliminați din competiție în urma unei provocări dificile și au ajuns ultimii în cursa pentru premiul de 30.000 de euro. Totuși, ceilalți concurenți au avut entuziasmul mai ridicat, iar Cleopatra și Edward au primit totemul roșu, semnificând eliminarea lor din sezonul 6 al emisiunii „America Express”.

Cei mai bine plătiți concurenți din competiția „Drumul Soarelui” sunt Alexia Eram și Aris Eram, copiii cunoscutei prezentatoare de la PRO TV. Aceștia au primit un onorariu de 2.500 de euro fiecare pentru fiecare ediție, care, de obicei, se filmează în trei zile. Se speculează că cei doi ar putea ajunge în marea finală a emisiunii, astfel că vor primi un cuantum considerabil pentru prestația lor, chiar dacă nu vor câștiga premiul mare de 30.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here