Cât încasează Andreea Bălan pentru o oră de cântat

Andreea Bălan, o artistă cu o carieră muzicală de peste două decenii și foarte apreciată în România, dezvăluie tarifele pentru evenimente private. Pentru un recital de 60 de minute la nuntă, botez sau alte petreceri, tariful său variază între 2.000 și 5.000 de euro, în funcție de cerințele evenimentului și de nevoile organizatorilor.

Într-un podcast recent, Andreea Bălan a discutat despre onorariul pe care îl cere pentru astfel de evenimente și a subliniat că aceste tarife sunt adecvate. Ea argumentează că artiștii ar trebui să fie plătiți corect, având în vedere că salariul minim pe economie în România este de 2.000 de lei. Totodată, artista menționează că prețurile pentru concerte variază în funcție de traiul din țară și că nu ar trebui să ceri sume exorbitante pentru un recital.

Andreea Bălan a adoptat o strategie de a cere tarife puțin sub valoarea oferită pentru a atrage clienții și organizatorii să o recheme pentru evenimente viitoare. Această abordare a ajutat-o să fie unul dintre cei mai bine vânduți artiști la concerte în țară timp de cinci ani consecutivi. De asemenea, artista a dezvăluit că biletele la concertele sale sunt mai accesibile și încep de la 30 de lei. Pe lângă tarifele pentru evenimente, Andreea Bălan primește aproximativ 30.000 de euro pentru participarea la emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, unde face parte din juriul show-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here