Caravana Škoda ajunge în acest weekend în parcul Palas

Pasionații de mașini sunt așteptați, în acest weekend,în grădina Palas, unde va avea loc o expoziție de mașini marca Škoda. Vino să descoperi modelele tale favorite sau să faci un test drive!

În acest weekend, în perioada 23 25 octombrie2020, grădina Palas va găzdui a doua ediție a Caravanei Škoda. Pe lângă expoziția de mașini, vei avea parte de sesiuni de drive test, concursuri și premii, iar pentru cei mici se organizează activitățicaptivante. Totodată, dacă intri pe pagina de Facebook Mega Auto – Skoda Iași, poți să te înscrii într-un concurs.

În cadrul Caravanei vei putea testa: noua Škoda Octavia, Škoda Kodiaq Sportline, Škoda Kodiaq Scout, Škoda Karoq Sportline, Škoda Kamiq, dar și alte modele îndrăgite. Toate mașinile sunt într-o diversitate de niveluri de echipare și motorizări. Mai mult, te vei putea informa cu privire la opțiunile de finanțare protrivite bugetului tău. În cadrul evenimentului în aer liber, se vor respecta toate măsurile de siguranță. Caravana Škoda este organizată de Mega Auto, dealerul Škoda în Iași, cu sprijinul Porsche Finance Group România.

Vino în acest weekend în parcul Palas și descoperă modelul Škoda care ți se potrivește!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here