Când se-așează vreau să miaun sau să mă transform în scaun

Săptămâna aceasta admirăm o mândră cum nu prea ți-e dat să vezi. Legenda spune că un așa exemplar se naște o datã la 111 ani. Se făcea că, acum 21 de ani,  o doamnă din Luncași, județul Iași, dădea naștere unei făpturi parcă de pe altă lume. De când a venit pe lume, doctorii și-au dat seama că nu aveau de-a face cu un copilaș obișnuit. Încă din primele clipe ale vieții ei pe Pământ, îngerașul a început să facă flotări și să sară coarda cu cordonul ombilical. Primele cuvinte ale bebelușului au fost rostite după o oră de la naștere și era o reclamă la niște substanțe pentru creșterea masei musculare. Imediat după ce i-au pus scutecelul, doctorilor le-a picat fisa: ”domnilor avem de-a face cu un bikini fitness model”. Și așa a fost!

Acum, la 21 de ani, Ioana Blăjuț, că așa se intituleazã musculoasa făptură, este responsabilă de febra musculară și crampele membrelor superioare a multor bãrbați (pentru cã îi motivează să tragă de fiare, nu din alte motive).

Citeste si: Îți sar toate plombele când își arată formele

Lăsând gluma la o parte, se pare că Ioana face bine ceea ce face. Deducem asta din grămezile de medalii cu care îngerul fitness-ului se afișează pe rețelele de socializare. Cartea ei de vizitã este trupul de zeiță grecească care dă peste cap miile de fani virtuali. Cu toate că are un chip angelic, se pare că partea preferată a corpului ei este derriere-ul. Când se pune de o ședință foto, face ce face sexy-Blăjuș și tot fundulețu-i în prim plan. Nouă ne convine!

Dacã îți place Ioana, vrei să o vezi de aproape, să o miroși, să te facă să transpiri și să nu poți merge vreo trei zile, caut-o la Tonus Gym, în Roman.

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here