Plăvanul Iohannis dă grade și medalii la tot cartierul

Fraierii sau proștii #rezistenți care mai credeau că Iohannis e vreun neamț din ăia țais, a’ dracu’ de principiali, s-au putut convinge și anu’ ăsta, de 1 decembrie : dulapul de la Sibiu nu e mai breaz decît predecesorii săi nici în materie de aruncat cu grade și decorații militare.

Pe lîngă căruța de papagali în uniformă care au ajuns generali sau chestori, plăvanul prezidențial a răsturnat și un vagon de decorații în ograda cu profitori bugetari. Ogradă în care anu’ ăsta s-au nimerit și doi popi militari de la Iași, cărora dulapul de la Cotroceni le-a proptit în chept cîte o decorație de la nașu’ mare, făăărăă nuumăăr, făăărăă nuumăăăr !

Întreb și io, ca soldatul de la țară : ce mari vitejii or fi făcut pentru țară popii ăia militari ? Or fi dat cu cădelnița în cap unor talibani afganeji ? Au salvat de sub tirul inamic, protejați doar de cristelniță, vreun militar romîn ? Sau cumva au adus sub patrafir, la spovedanie informativă, niște șefi din ISIS ori Al-Qaeda ?

Ptiu, ptiu, numa’ n-ar hi di diochi ! Deși, dacă e să vorbim serios ( fiindcă mizeria asta festivă și anuală nu-i o glumă ), poate că fraierii și proștii #rezistenți ar trebui să-și pună o întrebare simplă : dacă Iohannis pupă în dos militarii în asemenea hal, cît de liber o mai fi el, ca presupus civil ?

Hai, cu ,, Doamne-ajută ! ,,  , sărmanilor cu duhul .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here