Îți sar toate plombele când își arată formele

Campioana săptămânii se numește Denis Herșcu, are 26 de ani, vine tocmai din Haifa, Israel și locuiește în frumoasa noastră urbe. Bruneta a studiat la Colegiul Național, apoi Medicină Dentară la Umefeu, iar în prezent este medic stomatolog la Blue Dental Clinic. Așa că, dacă ai nevoie de o plombă dar vrei să-ți și clătești ochii, trage o fugă până la Denis la cabinet.
Denis zice ca e din Israel, da’ noi nu știm dacă să o credem. Spunem asta pentru că o anumită parte a corpului spectaculoasei brunete ne duce cu gândul la Brazilia și la păcate, nu la Israel și Jesus. Derriere-ul, de pe altă planetă parcă, este rezultatul a mulți, mulți ani de sport, diete și sacrificii. Din postările sale de pe Facebook deducem că săraca fată papă doar frunze, flori și semințe.
Pozele noastre preferate, pe lângă cele din cabinet unde e îmbracată până-n dinți, la propriu, pozele cu Denis în costum de baie sunt preferatele noastre. Fanii abia așteaptă ca îngerul să mai dea o tură pe la Therme sau pe la vreo piscină și să încarce o poză pe Facebook. Una peste alta, nouă ne place Denis!
Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here