Blonda e o operă de artă și a pus Iașul pe hartă

Săptămâna aceasta o admirăm pe Alexandra Niculăescu, o frumoasă jună în vârstă de 23 de ani ce vine tocmai din Bacău. Ținem să mulțumim pe această cale mamelor din județul Bacău care dau naștere unor astfel de făpturi minunate ce ajung în capitala Moldovei pentru a ne face viețile mai ușoare. Nu ne mai săturăm de Alexandra! De când am văzut-o, în redacție nu mai scoate nimeni un cuvânt. Toți sunt visători, un coleg chiar s-a apucat să o picteze pe un perete lângă biroul lui, s-o aibă tot timpul aproape. E grav!

Zeița de la Bacău iubește să călătorească. Conturile de pe rețelele de socializare sunt pline de poze cu mândra în vacanță în unele dintre cele mai exotice destinații de pe glob. Când nu e în vacanță, pe superba noastră blondină o găsiți la petreceri și festivaluri de muzică electronică unde dănțuiește zile în șir. Așa-s copiii Bacăului, petrecăreți, școliți la Zebra Club.

Domnișoara Niculăescu spune că iubește viața, iar noi spunem că o iubim pe domnișoara Niculăescu. Alexandra, iți mulțumim că exiști!

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here