Beciul micilor primari, colţ cu Salonul Marilor Romîni

 

 

În cadrul veşnicului serial de carton presat ” Celebrăria salvează Rrrromînia „, Ateneul Tătăraşi, poreclit şi ” Naţional „, a lansat un nou episod : ” Salonul Marilor Romîni „. Evident că la inaugurarea noii tiribombe patriotice din ograda directorului Alimbulesei ( sau cum l-o mai chema ) au fost prezente felurite celebritozităţi celebratoare, printre care şi o cumnată regală de-a lu’ ginerică Radu Duda, ieşeanul sifonărist-ciripitor ajuns biped de prăsilă, supraveghere şi control la coada prinţesei – custoderese Margareta.

Nu e nici o îndoială că respectivul salon, antreu sau verandă va contribui în mod magistral la creşterea producţiei de patriotism pe cap de ieşean furajat. Dar şi mai mult ar contribui la ridicarea nivelului maselor largi, populare, un alt stabiliment de acest gen : Beciul Micilor Primari Ieşeni.

Prima secţiune ar fi dedicată, obligatoriu, arestatului şi inculpatului Gheorghe Nichita, iar printre exponate s-ar putea afla mai multe obiecte de colecţie : cătuşele cu care celebrul amorez, manglitor şi primar a fost luat de mascaţii DNA, un cauciuc de la duba care l-a dus în arest, două gratii din celulă, precum şi chiloţii de tablă folosiţi de celebrul puşcăriaş, cu scopul de a evita formele prea fierbinţi de dragoste colegială din penitenciar.

Cea de-a doua secţiune, la scara 1:10, va fi dedicată celui mai mare primar pitic din lume, drd. ing. geol. pluton’er-adjutant-şef Mihai Chirica. Primul exponat va fi un generator cuantic de fîsuri pîrţomorfe, cu pedale şi reactor molecular pe bază de biogaz.

Apoi vor urma machetele tuturor apartamentelor, vilelor, buncărelor şi piramidelor mentale aflate în proprietatea ilustrului pitic edilicios, plus o cavitate craniană gonflabilă, conectată la reactorul pe bază de biogaz. Ieşirea din secţiunea ” M. Chirica ” se va face printr-o dubă DNA, în acordurile şlagărului SIE ” Mă sifonule pasiv, asta eşti – prezervativ „.

Tov. director Alimbulesei, la treabă ! Şi mult suptces !

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here