Amorul e lat între intenție și finalizare

Alta tare din Roznovanu îl are erou pe nenea omu lui dom Mișu care se ocupă cu recepțiile la clădirile construite legal, la limita legii și cele despre care nu se vorbește dar se scrie, recte to’arășu Ghergheșan.

adresa instituției conduse de junele nostru edil și baron au început să curge reclamații de la cetățeni, majoritatea cu același subiect: nea omu ar fi pretins plocoane în schimbul bunelor recepții, folositoare de altfel pentru intabulări și alte manopere cadastrale.

Acuma, noi nu știm cu cine făcea bara-bara foloasele bănești, denumite generos șpăgi, lumea avansând fel de fel de nume, inclusiv și pe al junelui edil, dar nu se pupă, că mai nou, nea omu a introdus recompensele în natură și ar fi de râsul curcilor ca slujbașu să fie șogor cu primarele pe motiv de dame.

Cert este că la una din ultimile întâlniri de biznis cu o famelie de creștini ce-o făcut un edifici, domnu nu era acasă, ci numai doamna. Și dacă a văzut-o singură … hai să … așa, ca să … așa cu pixu. Nu știm dacă recepția a fost cu finalizare, dar absentul a aflat de „hai să“ și pac, l-o turnat la împărăție.

Dom primare, care numai de sexgate-uri n-are nevoie în instituție, ar fi inițiat deja o procedură de demisionare a lui nea omu Ghergheșan cu tot șarmul lui de slujbaș al primăriei, în felul ăsta scăpând și de asocierea cu un don Juan, dar și de prezumtive daruri de botez dacă pomenitul lăsa urmași. Dăștept, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here