„Baby Reindeer”, varianta braziliană: Un medic spune că o pacientă a dezvoltat o OBSESIE pentru el. Femeia i-ar fi trimis, într-o zi, 1.300 de mesaje

Un medic susține că a căzut victima unei paciente pe care a tratat-o. Femeia ar fi dezvoltat o obsesie bolnăvicioasă pentru el și i-ar fi trimis nu mai puțin de 1.300 de mesaje. Cazul seamănă foarte mult cu povestea din filmul de succes difuzat de platforma Netflix, „Baby Reindeer”.

Femeia i-a trimis doctorului care i-a salvat viața 1.300 de mesaje și chiar a mers în clinica sa.

Kawara Welch, în vârstă de 23 de ani, a fost arestată în Ituiutaba, Brazilia, săptămâna trecută, după ce l-ar fi urmărit pe medicul care a tratat-o pentru depresie în 2018. Ea l-ar fi sunat de 500 de ori și a așteptat de mai multe ori ca el să-și termine munca, iar mai apoi l-a urmărit până acasă, a spus doctorul din Brazilia pentru emisiunea Fantastic, conform Daily Star.

„Ea a spus că nu a fost o simplă coincidență, că nimeni nu salvează viața altcuiva de atâtea ori pur și simplu”, a explicat medicul. El a adăugat că ea a intrat în clinica unde el lucra și „l-a urmărit de mai multe ori”.

„Și-a legat o frânghie de gât. M-am panicat”

Pe lângă numărul incredibil de e-mailuri, ea chiar a mers acasă la el și l-a amenințat că îi va spune fiului lui că ea și el au o relație.

Săptămâna trecută, în timp ce se afla la universitate, Welch a fost arestată, într-un dosar care seamănă într-o oarecare măsură cu povestea din mini-seria Netflix „Baby Reindeer”.

Se pare că lucrurile s-au înrăutățit când a reușit să facă rost de numărul de telefon al medicului. El a încercat să-l schimbe de trei ori, dar de fiecare dată ea reușea să îl afle pe cel nou.

„Baby Reindeer”, varianta braziliană: Un medic spune că o pacientă a dezvoltat o obsesie pentru el / Sursa foto: Instagram
„Baby Reindeer”, varianta braziliană: Un medic spune că o pacientă a dezvoltat o obsesie pentru el / Sursa foto: Instagram

„Mi-am schimbat numărul de patru ori”

Doctorul a depus 42 de plângeri de poliție și a negat că a avut vreodată o relație cu Welch. Pe de altă parte, ea spune că au format un cuplu, la un moment dat.

„A avut acces la telefonul meu mobil și a început să trimită mesaje și fotografii cu adevărat deranjante, să-și lege un cearșaf, o frânghie la gât, să-și ia rămas bun de la mine. M-am panicat”, a relatat medicul din Brazilia

Medicul a adăugat: „A ajuns să-mi trimită 1.300 de mesaje într-o singură zi. M-a sunat de peste 500 de ori într-o singură zi.

Mi-am schimbat numărul de telefon mobil de trei sau patru ori, dar am încetat să îl mai schimb pentru că am văzut că este complet inutil. Ea a avut o capacitate incredibilă de a găsi noul meu număr”.

În 2020, ea a semnat un document cu procurorul districtual, în care a promis că nu îl va mai contacta pe medic, dar lucrurile s-au înrăutățit în 2022, când ea a intrat în biroul lui și i-a agresat soția.

Mini-seria „Baby Reindeer”

„Baby Reindeer” este o mini-serie disponibilă pe Netflix, bazată pe experiențele reale ale creatorului și actorului principal, Richard Gadd. Lansată pe 11 aprilie 2024, seria a atras rapid atenția publicului și a devenit una dintre cele mai vizionate producții de pe platformă​.

„Baby Reindeer” este povestea lui Donny, un comediant aspirant care se confruntă cu o traumă majoră și devine victima hărțuirii unei femei pe care o întâlnește într-un bar. Serialul explorează teme profunde precum durerea, trauma, și impactul psihologic al hărțuirii, dar reușește să îmbine momentele de umor cu cele de dramatism​, conform Netflix.

Serialul a fost foarte bine primit de critici și public, iar „Baby Reindeer” a ajuns rapid în topul celor mai vizionate filme de pe platforma de streaming.

Filmul este format din șapte episoade, fiecare detaliind etapele prin care trece Donny în încercarea de a-și recupera viața normală după trauma suferită și hărțuirea continuă din partea Marthei. Fiecare episod aprofundează relațiile sale personale și luptele interioare, oferind o imagine complexă și nuanțată a personajelor implicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here