Avertisment din Venezuela: SPIONII stau călare PE FACEBOOK. ÎNCHIDEȚI CONTURILE

O membră a guvernului Venezuelei, ţară care i-a oferit azil politic fostului consultant al serviciilor americane de informaţii Edward Snowden, le-a cerut utilizatorilor reţelei sociale Facebook să îşi închidă contul pentru a evita ca acestea să fie folosite în scopuri de spionaj, transmite AFP.

 

„Compatrioţi: închideţi-vă conturile de pe Facebook, pentru că, fără să ştiţi, aţi lucrat gratuit ca informatori ai CIA. Uitaţi-vă la cazul Snowden”, a scris ministrul Afacerilor Penitenciare, Maria Iris Varela, pe contul său de Twitter.

Ea le-a îndemnat pe victimele „spionajului” să depună plângere şi să ceară o „indemnizaţie corespunzătoare” pentru acest prejudiciu, astfel încât să „doboare economia” Statelor Unite.

Snowden este blocat de peste două săptămâni în zona de tranzit a aeroportului Şeremetievo din Moscova şi a cerut azil politic în peste 20 de ţări dintre care majoritatea l-au refuzat. Trei state latino-americane – Venezuela, Nicaragua şi Bolivia – s-au declarat dispuse să îl primească.

Numeroase incertitudini planează asupra modului în care fugarul, căutat de Washington pentru spionaj şi rămas invizibil după plecarea sa din Hong Kong, pe 23 iunie, ar putea să ajungă în ţara sa gazdă.

 

(Sursa: capital.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here