Atac dur din PNL la adresa lui Vlad Voiculescu: „Astept sa vad care sunt privilegiatii care au sarit peste rand!”

Atac dur din PNL la adresa lui Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, deputatul Florin Roman afirmand ca este de neacceptat ca 30% din cei care s-au vaccinat anti COVID-19 nu au fost inscrisi pe platforma de vaccinare.

Roman a scris ca Vlad Voiculescu trebuie sa raspunda care sunt persoanele vinovate si privilegiatii care au sarit peste rand.

„Am aflat cu stupoare, chiar prin vocea ministrului Sanatatii, ca 30% dintre cei care s-au vaccinat sunt persoane care nu s-au inscris pe platforma…ceea ce este de neacceptat! Este inadmisibil ca persoane in varsta, bolnave sau cu dizabilitati sa fie amanate din cauza pilelor si relatiilor. Ceea ce se intampla este un factor de descurajare! Astept cu mare interes ca domnul ministru sa raspunda care sunt persoanele vinovate si privilegiatii care au sarit peste rand! Discursurile nu rezolva incapacitatile de functionare ale procesului de vaccinare! Asa nu ne mai facem sanatosi”, a scris Roman, joi, pe Facebook.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat miercuri la Guvern ca vor fi efectuate controale la centrele de vaccinare anti-COVID, iar pentru neregulile depistate vor fi aplicate sanctiuni.

El a spus ca, in perioada 15 – 23 ianuarie, 1.353 de persoane s-au vaccinat anti-COVID-19, desi erau eligibile pentru etapa a treia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here