Anda are de toate si pe loc ne-a dat pe spate

 

Frumusetea saptamanii se intituleaza Parasca Anda Iuliana. Initial, Dumnezeu a trimis-o pe Iuliana, acu’ vreo 24 de ani, in satul Cotargasi din comuna Brosteni. Anda a urmat cursurile clasei a IX-a la Colegiul de Arta “Ciprian Porumbescu” Suceava, unde a castigat tot ce inseamna concurs de frumusete, dar dragostea pentru balet a determinat-o sa se transfere la coregrafie la Colegiul “Octav Bancila” Iasi. Dupa liceu, balerina s-a indreptat catre business si a urmat cursurile Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor. Dar Domnul avea alt plan pentru ea. Constient fiind de creatia lui, Creatorul s-a gandit sa o aseze alaturi de alte fapturi minunate in cursa pentru titlul de Miss Universe Romania, unde a obtinut locul 3. Noi credem ca locul 3 a fost ales de ea, din modestie. Este  clar ca nu a avut adversar, dar asa e Anda, buna!

Singurul pacat al minunatei  fapturi este ca a participat la o emisiune moderata de cel mai celebru heterosexual, respectiv Catalin Botezatu. Designer-ul de chiloti cu push-up a considerat ca acest inger nu corespunde unor criterii standard. Tanara, naiva si plina de lacrimi, frumoasa domnisoara graia: “Vreau sa ma lansez fara fotbalisti si fara oameni in varsta, ci prin propriile mele  forte. Am muncit ani si ani si mi-au fost recunoscute drepturile si meritele, mi-am demonstrat ca pot. Acum imi doresc chestia asta foarte mult… Imi doresc prea mult, vreau sa ma lansez in ceea ce imi place si sa invat foarte multe fara sa fiu iubita unui om important…”

Frumoasa noastra iubeste calatoriile si aventura. Noi o urmarim cu gura cascata pe conturile ei de Youtube, Facebook si Instagram. Saru’mana Iuliana!

Andrei VILICHE

1 COMENTARIU

 1. Sau Anda are de toate si le su.. pe toate :)).
  Ma intreb…oare cum a platit acest articol…cash sau in natura? pentru ca aceasta domnisoara simte nevoia de o continua confirmare. Pentru ca stie ca mai mult nu poate.
  Wow…de asta ai incercat sa il prinzi pe Cristian Cozma (fotbalist) cu un copil, si el ti-a dat un mare sut in fund. Oare de ce? Pentru ca esti o femeie de calitate? sau…
  Universul acesta are grija se pare de toti.
  Daca tu te visai un mare model se pare ca viata te-a adus unde iti este locul. Intr-un sat uitat de lume, cu un copil, la parintii tai. Demonstreaza ca poti cu mintea, nu cu piz… .
  Si mai ales demonstreaza-ti tie, nu altora. Doar tu stii ce e in spatele cortinei 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here