Am avut un vis sinistru ce rimează cu ministru

Agitația ultimei perioade a fost una de excepție și pentru faptul că s-au vehiculat fel de fel de trompete. Era limpede pentru toaă lumea c,ă odată ce se dă deoparte ceva, musai trebuie să se și pună ceva, că nu suntem un sat fără câini, în traducere liberă, o țară fără guvern.

Am văzut cine s-o aburcat în Palatul Victoriei, dar n-am văzut câtă muncă a fost în spatele acestui demers. Din ce ni s-a șoptit pe la urechea internă, au fost mulți actori implicați în susținerea guvernului Sică, printre care și fostul premier și procuror Ponta.

Ei bine, acesta a negociat la greu cu cei din partidul cu săgeată, în schimbul voturilor celor de la pro, dorind a obține, așa de obraz, măcar două-trei ministere.

Acuma nu știm cine s-o bucurat de treaba asta în anturajul imediat al lui dom Ponta, dar la Iași a intrat iute în fibrilație dom avocat Striblea, care într-o pauză de lucru, a se ceti, somn, s-ar fi visat ministru.

Și nu-i chiar lipsit de haz, pen’că dom Marius este-n grațiile partidului, ba chiar pe val, urmând a-l vedea pe fel de fel de afișe, dar la anu’. Până atunci, însă, dacă aveți treabă cu domnia sa, folosiți cumva apelativul de dom’ ministru, ca să fiți sigur că vă ascultă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here