Altă dată, cu noroc la vreme de seară

Toată lumea era curioasă, despre cum o să se manifeste conu Mihai, primarele, la venirea celui ce i-o dat a treia cizmă-n trei litere din partid, mai cu seamă că era gata-gata la un moment dat, să joace o rusească la vreo potențială ceremonie funerară din fieful partidoiului.

Din ce s-o văzut și auzit, a fost o oarece strategie, pentru că-n ultima vreme se tot susură cum că dom primar ar veni inapoi la matcă. Și s-o văzut că, dom primar o stat într-o cafinea  La Folie sau cum se cheamă, cu telefonu-n folosință, ca să țină legătura cu cumătru, taman lângă ce-i ce strigau nevoie mare tot felul de lozincuri, doar-doar s-o demisiona pe el șăful de la pesedeu și încă câțiva. Canci.

Mai mult, când o ieșit Dragnea, domnu Mihai era gata să-l abordeze frontal din altă cafinea, care era la doi pași de plimbarea apostoleaască a oaspeților dă partid până-n centru, numai că, mai de frică, mai de rușine, când o văzut bulucul de urări europene, dom Dragnea o luat frumușăl calea microbuzului și dus o fost, lăsându-l pe edilul nostru într-un joc de glezne, cu tot cu capitalul electoral și procentele din sondaje, să mai fiarbă-n sucul propriu până la proxima întâlnire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here