Alo, Primăria? Venim!

Aparatul nostru care înregistrează mișcările seismice din partidul cu săgeată ne-o dat o diagramă că era să cădem de pe scaun, da chiar și imprimanta s-o dat peste cap, că nu –i suficient de lată să redea amplitudinea tectonicii din sediul cunoscut și răspomenit din Podu Roș.

Actualii și, zic ei, viitorii consilieri Boz plus Bostan au dat startul campionatului local de șuturi în gură, altminteri esențial în cursa pentru postul de vice în Roznovanu. Contemporanii zic că, nu se face rabat la adjective, și unul și celălalt fiind cu promisiunile proaspete în creieri, strecurate prin urechea medie de către domnu ministru Costel, ce le-o cerut să fie cuminți și devreme acasă, să nu trădeze partidu’, că-i face vice.

Pe amândoi, numai că le-o spus pe rând, cam ca actualul june edil și baron care i-o și îndemnat să-și pună deoparte costumele de mers la nuntă, să deie bine pe plășmi când or depune jurămmântul cu lăcrimi în ochi și emoții cât catargul steagului din Podu Roș.

Bine, noi n-avem decât să le urăm succese în lupta politică, dar le sugerăm să mai cugete la viitorul lor politic, că din ce știm până acum, și ministrul, și edilul azi zic una, mâine fac alta și să te ferească Cel de sus să depinzi de vorba lor.

Vreți un exemplu? Ia, întrebați-i pe cei de la baschet cum au ieșit din prima ligă? Apoi vedeți și pe la handbal …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here