Alianța Dreapta Unită a depus candidaturile pentru Primăria Iași. ”Dați un vot singurei echipe care îl poate învinge pe Chirica și mafia din jurul său!” (P)

Alianța Dreapta Unită (ADU) a depus astăzi candidatura lui Marius Bodea la Primăria Municipiului Iași și lista pentru viitorii consilieri locali. Din 9 iunie, vom da Iașului un nou primar, susținut de cea mai competentă echipă în CL.

Este singura echipă primar-Consiliu Local care vine în aceste alegeri cu un plan cu soluții pentru Iași, prezentate din timp, de-a lungul mai multor ani, cu dezbateri interne și mai apoi în spațiul public.

„Este finala, cu adevărat, a luptei dintre mafia lui Chirica și toți ieșenii onești, cei mai mulți, care nu fură și care nu-i iubesc pe hoți. Dar pentru a câștiga e nevoie ca ieșenii să vină la vot și să aleagă singura echipă care poate învinge această mafie. În 2020, doar 11% dintre ieșenii cu drept de vot i-au mai dat lui Chirica un mandat.

Democrația se exprimă la urne, și nici o mare problemă a orașului nu se va rezolva sperând că Mihai Chirica va deveni cinstit. El va intra în curând la pușcărie, nu se va converti singur la cinste!”, declară Marius Bodea, candidatul ADU la Primăria Municipiului Iași.

ADU propune ieșenilor cea mai bună listă de consilieri locali, cu oameni competenți, integri, pe picioarele lor, care nu au afaceri și interese cu Primăria și statul. Lista este deschisă de o colegă, iar în primele 10 locuri eligibile se află trei femei cu cariere solide, respectate în comunitatea noastră.

Propunem o listă care cuprinde medici, artiști, experți în fonduri europene, IT-iști, avocați, economiști, ingineri, juriști. Toate ariile de expertiză necesare în luarea unor decizii informate privind problemele orașului Iași vor fi reprezentate, prin votul ieșenilor, în Consiliul Local Iași.

„Nu există alternativă la administrația mafiotă de azi în afara candidatului și listei ADU. Asta o arată absolut toate sondajele serioase, dar mai ales interacțiunea pe care o avem zi de cu zi ieșenii. Noi nu am stat în bule de social media, ci în stradă, împreună cu locuitorii orașului, pe care i-am ascultat.

Orice vot acordat competitorilor noștri care și-au amintit de ieșeni acum, în pragul alegerilor, este un vot pentru Chirica și mafia din jurul său. Dacă vreți cu adevărat să-l schimbăm pe mafiotul de la Roznovanu și să umplem de conținut mândria de a fi ieșean cu o viață mai bună aici pentru fiecare locuitor, atunci ignorați zgomotul de fond! Acordați un vot singurei echipe care știe ce are de făcut din prima zi de mandat”, a mai declarat Marius Bodea.

Într-un sondaj comandat de USR, 70% dintre ieșenii respondenți declară că Mihai Chirica nu mai trebuie să obțină un nou mandat în cazul în care va fi condamnat la închisoare. Este trimis în judecată în trei dosare cu acuzații grele de corupție și cercetat în multe altele. E doar o chestiune de timp până când inevitabilul se va întâmpla.

LISTA DE CANDIDAȚI ai Alianței Dreapta Unită (USR-PMP) pentru alegerea Consiliului Local al Municipiului Iaşi

 1. Petronela-Diana Zbranca
 1. Marius-Mihai Ciobanu
 1. Dragoș-Ionuț Popa
 1. Andrei-Vasile Popescu
 1. Manuel-Florin Roşu
 1. Laura-Elena Chiticariu
 1. Ovidiu- Marian Bulgariu
 1. Florentina Daraban
 1. Cosmin-Grigore Marcovici
 1. Bogdan-Marian Puiu
 1. Alexandru-Dragoș Robu
 1. Ștefan- Cristian Lontcovschi
 1. Cătălin-Eugen Caba
 2. Sandu Ciorap
 1. Ionuț Brumă
 2. Vasile Blănaru
 3. Cătălin Răuță
 1. Ioana-Nicoleta Lăzăroaia
 1. Daniela Popescu
 2. Mălina Acostoaie
 1. Gabriela Cojocaru
 1. Raul-Ionuț Mihai
 1. Ovidiu Leonte
 1. Irina Dobrin
 1. Tudor Florea
 1. Alexandru Corneanu
 1. Codrin Dănilă
 1. Daniel Dîscă
 2. Tudor Bizim
 1. Alexandru Lupușoru
 1. Robert-Gabriel Lența

Alianța Dreapta Unită

Iași, 28 aprilie 2024

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here