Adolescentul de 16 ani care a plecat la pescuit și nu s-a mai întors a fost găsit decedat

Un tragic eveniment s-a produs în județul Harghita, unde un adolescent în vârstă de 16 ani a fost dat dispărut după o expediție de pescuit și, din păcate, a fost găsit decedat în urma eforturilor de căutare.

Abran Balint, în vârstă de 16 ani, din localitatea Izvoare, a fost raportat ca dispărut după ce nu s-a întors acasă de la o sesiune de pescuit pe malul râului Târnava. Autoritățile locale au fost alertate cu privire la dispariția sa, iar polițiștii din cadrul Poliției municipiului Odorheiu Secuiesc au început imediat căutările.

La momentul dispariției, adolescentul purta o geacă cu glugă neagră, pantaloni negri, bocanci negri și o bluză verde. După desfășurarea operațiunilor de căutare, tânărul a fost găsit, dar din păcate, a fost scos la suprafață fără viață.

Echipele de intervenție implicate în căutări au inclus un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială complexă de primă intervenție și o barcă. De asemenea, Serviciul Salvamont Odorheiu Secuiesc a fost alertat, iar personalul specializat în scufundări s-a deplasat la fața locului pentru a sprijini operațiunile de căutare și recuperare.

Dispariția tragică a adolescentului Abran Balint a provocat o undă de șoc în comunitate, iar autoritățile au transmis condoleanțe familiei îndurerate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here