Abălaşi contra Popa : rîde scîrb de oală spartă

 

Fost lacheu al ” prostului solemn ” Solcanu şi traseist politic pe ruta PSD – PUR / PC – ALDE – Pro Romînia – ETC / PLM, ex-suptprefectul Bogdan Abălaşi ( zis şi ” Alăbaşii ” ) încearcă să facă valuri în ligheanul de tablă, băgîndu-se în seamă precum bikinii tanga între emisferele dorsale.

Ca un adevărat fiu de miliţian ce e, polobocul traseist iese la interval cu o întrebare plină de spirit civic legată de un dosar DNA : ” Oare ce se mai întîmplă cu dosarul în care consilierul judeţean PSD  Maricel Popa, din denunţător a devenit suspect ? Mai ştie cineva ceva ? „. Apoi, după ce dă lungi citate dintr-un comunicat DNA, Apălmaşii conchide, cu sfîntă mînie proletară : ” Poate mai sunt cetăţeni care pot sprijini finalizarea anchetei în cel mai scurt timp ! „.

Evident, traseistul Alăbaşii nu întreabă nimic de dosarele actualului său şef politic, inculpatul Ponta Victor. Deşi, în funcţie de termenul prescrierii cauzei penale, ar putea întreba şi de ce nu s-a deschis nici un dosar pe numele cetăţeanului Abălaşi Bogdan. Sau nu ? Aaa, uitasem : membrii ex-pesedişti ai fan-clubului ” Kövesi – DNA ” au parte de o ofertă specială, prin care nu li dă ceva, ci le se ia. Din acuzaţii, dosare sau condamnări. Iar Apălmaşii e, desigur,  un pesedisto-tăricenisto-pontist absolut singular, care n-a pus mîna pe un sfanţ ilegal, în toată viaţa lui de parazit al banilor publici.

Ca s-o scurtăm : rîde scîrb de oală spartă, şi cojoc – de oaie moartă. La loc comanda, plotoner pontist Alăbaşii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here