YouTube îl interzice pe Donald Trump pentru încă cel puţin o săptămână

Google a anunţat că preşedintelui în exerciţiu Donald Trump, al cărui mandat se încheie miercuri, i se va interzice încărcarea de videoclipuri sau transmisii în direct pe canalul său de YouTube timp de cel puţin încă şapte zile, informează AFP preluat de agerpres.

YouTube i-a interzis lui Donald Trump să posteze înregistrări video în urmă cu o săptămână pentru încălcarea politicilor sale de conţinut, precizând că această nerespectare a politicii sale va fi sancţionată cu o suspendare de şapte zile.
Preşedintele ales Joe Biden se va instala miercuri la Casa Albă după ceremonia de învestire, la două săptămâni după ce susţinătorii preşedintelui în exerciţiu Donald Trump au luat cu asalt Capitoliul în timp ce Congresul începea procedura de certificare a rezultatelor Colegiului Electoral, conform cărora democrat Joe Biden a câştigat alegerile prezidenţiale din noiembrie.

„Având în vedere îngrijorările cu privire la potenţialul de violenţă existent, canalul Donald J. Trump va fi împiedicat să încarce noi videoclipuri sau fluxuri live pentru un minim suplimentar de şapte zile. După cum am comunicat anterior, comentariile la videoclipurile canalului vor continua să fie dezactivate pe termen nelimitat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here