Wow! Ce covor obscen! Uite ce are Mihaela Rădulescu în casă

Mihaela Rădulescu Schwartzenberg este foarte activă pe Facebook în ultima vreme şi publică numeroase fotografii din casa de la Monaco. Recent, a ţinut să le arate tuturor covorul obscen, dar amuzant, de care pare să fie foarte mândră.

 

Sursa Foto: Facebook

 

Mihaela Rădulescu îşi petrece zilele acestea în compania designerului Dana Budeanu, cea mai bună prietenă a ei, după cum declara în urmă cu ceva vreme la o emisiune de tip tabloid. Cele două s-au pozat cu covorul haios al Mihaelei, unul în care este desenată o femeie goală, al cărei păr – pubian şi de pe cap – iese „în relief”.

 

 

Mihaela Rădulescu s-a mutat la Monaco în urmă cu câţiva ani, după ce a divorţat de afaceristul Elan Schwartzenberg. Cei doi s-au căsătorit în 2004 şi au pus punct căsniciei patru ani mai târziu, în 2008. Mihaela are împreună cu omul de afaceri un băieţel, pe nume Ayan, care locuieşte alături de ea. Tot din 2008, după divorţ, formează cu cuplu cu prezentatorul de televiziune Dani Oţil, cu care reuşeşte să păstreze o relaţie de cuplu la distanţă.

Sursa: unica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here