Vrei să plutești pe gheață? Vino la patinoarul Palas Ice!

Să-ți pui patinele în picioare și să ieși la mișcare măcar o oră și jumătate poate fi alegerea perfectă pentru a-ți recăpăta tonusul după o zi grea de muncă sau după o săptămână plină. Gheața patinoarului Palas Ice te așteaptă indiferent dacă vrei să-ți exersezi cele mai bune mișcări sau ești determinat să înveți să patinezi.

Patinoarul Palas Ice este atracția sezonului pentru cei care iubesc sporturile de iarnă. Cu o suprafață de 1.200 mp, care poate găzduipână la 300 de persoane, patinoarul este locul potrivit unde poți să îți petreci timpul liber alături de prieteni sau familie și să te distrezi pe cinste.

Patinoarul Palas Ice este deschis de luni până joi, de la ora 12:00 până la 21:30, iar în weekend, distracția începe de la 11.00 și se încheie vineri și sâmbătă la ora 22.30, în timp ce duminicăcontinuă până, la ora 20.30.

Cei care vor să plutească pe gheață timp de o oră și jumătatetrebuie să știe că de luni până joi intrarea este 10 lei pentru copiiși 18 lei pentru adulți. De vineri până duminică, tariful pentru cei mici este de 12 lei, iar pentru cei mari, 20 de lei. Dacă din echipament lipsesc tocmai patinele, acestea se pot închiria de la Palas Ice cu 15 lei.

De asemenea, dacă ești pasionat de patinaj și ți-ai propus să fii pe gheață toată iarna, ai la dispoziție abonamente, cu prețuri care pornesc de la 70 de lei.

Hai și tu la Palas Ice să plutim împreună pe gheață!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here