Vlad Obu, prietenul fraților Tate, liber după 10 luni de arest! Primul lucru pe care l-a făcut controversatul milionar în libertate

După mai bine de zece luni de detenție, Vlad Obu, figura controversată asociată cu frații Tate, a fost eliberat din arestul la domiciliu și plasat sub control judiciar. Obu, cunoscut pentru aventurile sale tumultoase și pentru legăturile sale cu lumea showbiz-ului, a oferit declarații exclusive pentru presă cu privire la prima sa zi în libertate și la stadiul procesului său.

Procesul lui Obu a fost în centrul atenției încă din 2021, când a fost implicat într-un incident la o petrecere din Mamaia, care a condus la o serie de investigații ulterioare, inclusiv în dosarul fraților Tate. În urma acestor investigații, Obu a fost plasat sub arest preventiv pentru mai multe luni, iar apoi sub arest la domiciliu. Acum, după această perioadă îndelungată de restricții, acesta se bucură din nou de libertate.

Într-o declarație pentru Spynews.ro, Obu a subliniat că este o zi fericită pentru el, fiind eliberat după luni de detenție și plasat sub control judiciar. Acesta a exprimat recunoștință față de judecători pentru înțelegerea situației sale și a lipsiți de probe clare împotriva sa. Procesul în sine nu a început încă, aflându-se încă în faza preliminară, dar Obu a subliniat că este hotărât să lupte pentru nevinovatia sa.

Primul gest al lui Obu, odată eliberat, a fost unul în ton cu imaginea sa publică: a ieșit în oraș cu o tânără domnișoară. Cu toate acestea, înainte de acest moment, el a decis să pună punct relației cu cea care îi era alături. Acest comportament nu este surprinzător pentru cei care urmăresc figura sa publică, care este adesea asociată cu aventurile și controversele.

Obu a folosit timpul petrecut în detenție pentru a scrie o carte, pe care intenționează să o lanseze în curând. Acesta promite să dezvăluie detalii despre viața sa personală și profesională, inclusiv nume ale unor persoane din lumea showbiz-ului cu care ar fi avut relații. Lansarea cărții este programată pentru începutul verii, iar anticipația cu privire la dezvăluirile sale este mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here