Violatorul Melindei: „Ea voia să fim împreună”. Adolescenta refuză să se întoarcă acasă

Sara Melinda, adolescenta de 13 ani din Sighetu Marmației, a fost găsită după șase zile de dispariție, dezvăluind o poveste șocantă. În timpul reconstituirii, s-a aflat că Sara îl pe cunoștea bărbatul de 34 de ani, numit „mănușa albă”, și că obișnuia să primească droguri de la acesta. Suspectul o șantaja cu poze indecente amenințând că le va trimite mamei ei profesoară.

În ziua dispariției, bărbatul a chemat-o din nou la el, iar când a refuzat, a continuat cu amenințările, determinând-o să fugă de acasă cu gândul de a-și lua viața. Salvată de la înec de acesta în Parcul Grădina Morii din Sighet, Sara ar fi fost apoi sechestrată și violată de către bărbat.

Mihai Gherman, comisar șef IPJ Maramureș, a dezvăluit că adolescenta a avut tentative de sinucidere în trecut și că agresorul a salvat-o de la înec anterior. În timpul interogatoriului, bărbatul neagă acuzațiile de viol, susținând că Sara voia să fie cu el și că nu știa că fata fusese dată dispărută.

Autoritățile se confruntă acum cu motivul refuzului fetei de a se întoarce acasă și analizează modul în care cazul a fost gestionat, având în vedere că agresorul era în vizorul DIICOT de 8 luni, iar drama putea fi prevenită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here