Noile achiziții AUR: Muhammad Murad, fiica lui Vadim Tudor, Sorin Constantinescu

Partidul extremist AUR a înregistrat o creștere a numărului de membri, atrăgând persoane cunoscute din sfera politică și de afaceri. În plus, marți, partidul a lansat un „pol suveranist autentic”.

Printre cei care s-au alăturat AUR marți se numără omul de afaceri Muhammad Murad, antreprenorul Sorin Constantinescu, Lidia Vadim, fiica lui Vadim Tudor, fostul ministru Ilan Laufer și politicianul Sorin Ilieșiu.

Sorin Constantinescu, cunoscut consultant pentru mai multe companii din industria jocurilor de noroc din România și R. Moldova, a fost consilier în perioada lui Ludovic Orban. El ar fi persoana menționată de premierul Marcel Ciolacu în contextul presupusului șantaj din partea industriei păcănelelor, iar în replică, Constantinescu a amenințat cu o acțiune în justiție.

În aceeași zi, Partidul Republican, Alianța Național Țărănistă și Forța Identității Naționale s-au alăturat AUR pentru a consolida un „pol suveranist autentic”.

De menționat că luni, deputații Florică Ică Calotă (PNL) și Daniel Florea (PSD), alături de deputatul ex-AUR Dumitru-Viorel Focșa, s-au înscris în AUR, acesta din urmă fiind exclus anterior din partid după acuzații de agresiune asupra soției sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here