VIDEO Șoferul zburător! Accident spectaculos în Vaslui

Un incident rutier cu accente dramatice a avut loc în această dimineață pe drumul european DE 581, în comuna Zorleni, județul Vaslui, când un tânăr șofer în vârstă de 18 ani a fost catapultat din mașina sa în urma unui accident.

Potrivit martorilor oculari și imaginilor surprinse de o cameră de bord, șoferul aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul asupra mașinii, iar aceasta a ieșit în decor, răsturnându-se. În timpul răsturnării, tânărul a fost proiectat în aer, aruncat din mașină ca o ghiulea, spre uimirea și spaima celor care au asistat la eveniment.

Martorii au sunat imediat la numărul de urgență 112, solicitând intervenția ambulanței. Cadrele medicale și polițiștii rutieri au ajuns la fața locului în scurt timp. Șoferul a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență Bârlad pentru evaluare și tratament.

Reprezentanții IPJ Vaslui au confirmat că tânărul șofer a fost testat negativ pentru alcool și că poliția rutieră continuă investigațiile pentru a stabili cauza exactă a accidentului. Un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă a fost deschis în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here