VIDEO Șoferul unui BMW, filmat în timp ce fură cartofi din fața unui magazin sătesc din județul Buzău

Un incident neobișnuit a captat atenția locuitorilor din comuna buzoiană Smeeni, unde șoferul unui BMW a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce fura un sac de cartofi din fața unui magazin sătesc, situat într-o intersecție.

Patronul magazinului a postat imaginile pe rețelele de socializare, generând zeci de comentarii din partea internauților, în special localnici din Smeeni. În înregistrarea video, care durează aproape trei minute, se observă cum șoferul coboară din mașină, aparent intră în magazin, dar revine apoi, pune un sac de cartofi în portbagaj și pleacă.

Reacțiile localnicilor nu au întârziat să apară, cu majoritatea exprimându-și indignarea față de gestul șoferului de BMW. Comentariile subliniază că este rușinos ca proprietarul unei mașini cu o valoare de piață de câteva zeci de mii de euro să comită un astfel de act. Reacțiile variază de la considerații ironice precum „Tigaie avea, îi lipseau cartofii” la condamnări ale comportamentului considerat neadecvat pentru un posesor de BMW.

Cu toate acestea, au existat și încercări de a găsi o justificare pentru furt. Unii au sugerat că gestul ar putea fi rezultatul ignorării șoferului de către vânzătoarea magazinului, indicând o posibilă neînțelegere în interacțiunea cu clienții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here