VIDEO ȘOC. Ucis în direct la TV de taur. Matadorul a murit pe loc. ATENȚIE, imagini care vă pot afecta emoțional!!!

Eveniment groaznic transmis în direct la TV! Matadorul spaniol Victor Barrio, în vârstă de 29 de ani, a fost de această dată cel ucis în coridă. Este primul incident de acest fel pentru prima dată în ultimii 30 de ani.

 

Toreadorul a murit duminică, în localitatea Teruel din estul Spaniei. El se confrunta cu un taur de 500 de kilograme. Într-un moment de neatenție, bărbatul a fost străpuns în piept de către taur și aruncat în aer, relatează BBC.

 

Angajații coridei i-au sărit în ajutor, încercând să distragă atenția taurului în timp ce toreadorul sângera pe nisip. Medicii au pronunțat decesul la fața locului.

 

 

Evenimentul a fost transmis în direct de către televiziunile din Spania.

 

Victor Barrio a debutat în coridă în anul 2008 și de atunci a participat la festivaluri în întreaga Spanie.

 

Sâmbătă, în altă parte a Spaniei, la Pamplona, două persoane au fost rănite în timpul celebrei curse a taurilor care are loc pe străzile orașului.

 

Acesta este primul deces al unui matador în ring din 1985. Potrivit cotidianului El Pais, în ultimul secol, 134 de persoane au fost ucise de tauri, dintre care 33 de matadori.

 

Anual, aproximativ 2.000 de lupte cu taurii sunt organizate în Spania, însă numărul lor a început să scadă. În 2010, Catalonia a devenit a doua regiune, după Insulele Canare, care a interzis această tradiție sângeroasă.

 

(Sursa: digi24.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here