Culmea! Bateristul unei trupe de black metal, ales consilier local, deși nu și-a dorit acest lucru: „Nu votați pentru mine!” (VIDEO)

Un cunoscut muzician black metal norvegian, membru al trupei Darkhtrone, a fost ales pe lista de consilieri locali în localitatea în care trăiește. Nu e tocmai ce și-a dorit.

 

Fenriz, pe numele său Gylve Fenris Nagell, este bateristul și textierul trupei de black metal Darkthrone, o legendă a muzicii de gen în Norvegia și întreaga lume. Darkthrone se pregătește să lanseze un nou album, Arctic Thunder. (o piesă de pe album, mai jos)

 

Dar în timpul acesta, Fenriz va fi nevoit să facă față și rigorilor de ales local în Kolbotn, o suburbie a capitalei Oslo.

 

Cum a ajuns în situația asta? „M-au sunat și m-au întrebat dacă vreau să fiu pe lista lor. Am spus da, pentru că eram pe locul 18 sau așa ceva și nu aș fi avut șanse să fiu ales”, explică muzicianul.

 

 

De fapt, Fenriz era așa de puțin dispus să fie ales local încât a făcut și un poster electoral, pe care poza alături de pisica sa sub sloganul: „Nu votați pentru mine!”

 

În cele din urmă, spre uimirea sa, Fenriz a ajuns totuși în consiliul local, pe locurile de rezervă.

 

„Practic, de fiecare dată când vreun consilier se îmbolnăvește sau nu poate merge la ședințe, trebuie să merg în locul lui. Și apoi trebuie să stau acolo și să mă simt aiurea printre oamenii normali (…) Sunt un stâlp al comunității”, a explicat el pentru CLRVYNT.com.

 

(Sursa: realitatea.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here