VIDEO. Întâmplare ȘOCANTĂ cu un copil căzut în țarcul gorilelor, la Zoo

Momente şocante au avut loc la grădina zoologică din Cincinnati, după ce un băieţel de 4 ani a căzut în cuşca unei gorile.

 

Angajaţii de la zoo au împuşcat gorila, iar în momentul în care au ucis animalul, copilul era prins între picioarele gorilei. Conform Daily Mail, după ce copilul a căzut în ţarcul animalului, gorila a devenit violentă şi l-a tras pe băieţel, iar îngrijitorii s-au văzut nevoiţi să ucidă animalul de 17 ani.

 

Băiatul a stat timp de 10 minute în apropierea animalului şi reprezentaţii grădinii zoologice cred că micuţul a sărit una dintre barierele de siguranţă, apoi a căzut în şanţ. În acel moment, trei gorile se aflau în preajmă, însă femelele au fost îndepărtate imediat.

 

 

Însă, masculul Harambe a rămas lângă copil, iar vizitatorii au asistat neputincioşi la scenele care s-au desfăşurat: băiatul a fost târât de mascul prin apă, însă fără să pară că ar vrea să rănească copilul, ci mai mult din curiozitate.

 

Oamenii au început să ţipe şi să ceară ajutorul îngrijitorilor, iar alţii au vrut să sune la urgenţă. Însă, îngrijitorii au decis să-l împuşte pentru că nu cumva copilul să păţească ceva tragic. „A fost o decizie tragică, dar una corectă, pentru că i-au salvat viaţa copilului”, a declarat directorul grădinii zoologice, care a mai spus că deşi nu părea agresivă cu copilul, era un animal puternic care l-ar fi putut răni uşor pe copil.

 

Băieţelul a fost scos din ţarcul gorilei şi se află în afara oricărui pericol. Foarte mulţi oameni s-au arătat indignaţi şi sunt furioşi de faptul că îngrijitorii nu au tras cu tranchilizante, ci au ales să împuşte mortal gorila. Harambe s-a născut în captivitate în Texas şi a fost mutat la grădina din Cincinnati în 2014, unde autorităţile doreau să îl includă într-un program de înmulţire a gorilelor.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here