(VIDEO) Imagini de o violență rară: soția lui Adrian Corduneanu o atacă pe soția lui Petronel Corduneanu

7IAȘI a intrat în posesia unor înregistrări video care surprind altercația care a avut loc pe 30 noiembrie între Ramona Corduneanu, soția lui Adrian Corduneanu și Alina Filip, partenera de viață a lui Petronel Corduneanu @ Imaginile au fost surprinse de camerele de filmat montate pe clădirile din zonă și de telefonul mobil al Alinei Filip @ Ramona Corduneanu și-a agresat „cumnata” de față cu cei doi copii minori, i-a smuls părul de pe cap, iar de față cu poliția și-a expus părțile intime

Pe 30 noiembrie, la orele prânzului, Alina Filip se afla lângă blocul în care locuiește din Târgu Cucu alături de cei doi copii minori, un băiat în vârstă de 16 ani și o fetiță de 7 ani.

În plângerea înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, aceasta povestește faptul că în acea zi a fost amenințată de către Ramona Corduneanu, care a coborât dintr-un taxi.

După cum reiese din înregistrările surprinse chiar de către Alina Filip, schimbul de replici a degenerat în violență fizică, soția lui Adrian Corduneanu năpustindu-se asupra acesteia. Filmul surprinde cum Ramona Corduneanu i-a smuls pur și simplu părul din cap rivalei sale și cum a lovit-o de mai multe ori, totul sub ochii celor doi copii minori care plângeau și țipau.

Și-a arătat în public părțile intime

În scurt timp, la locul violențelor, chiar peste drum de Palatul de Justiție, și-a făcut apariția Adrian Corduneanu, dar și un echipaj de poliție. Nici în prezența oamenilor legii, soții Adrian și Ramona Corduneanu nu s-au potolit.

Dacă primul a înjurat-o și a încercat să o scuipe de Alina Filip chiar în prezența polițiștilor, Ramona Corduneanu s-a îndreptat din nou către Alina Filip și copiii acesteia și, sub o ploaie de înjurături, și-a coborât pantalonii și chiloții, arătându-și părțile intime.

I-a smuls părul din cap. Trei zile de îngrijiri medicale

Alina Filip s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală, unde medicii legiști i-au eliberat acesteia un certificat care atestă leziuni vindecabile în trei zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, aceasta a formulat și o plângere penală în care susține că, pe lângă agresiuni, a fost și victima unor amenințări cu moartea.

„La un moment dat, în dreptul nostru a oprit un autoturism tip taxi, din care a coborât numita Corduneanu Ramona, ce a început să mă insulte și să mă amenințe: „Îți arăt eu ție!”, „Te omor!”, „Vă omor!”, folosind cuvinte vulgare extrem de greu de reprodus și mai ales în mediul public și în prezența copiilor mei.

Întrucât eu i-am replicat, pe un ton ridicat, solicitându-i să mă lase în pace, Corduneanu Ramona s-a repezit către mine intenționând să mă zgârie pe față, însă eu m-am ferit, iar ea m-a apucat de păr, provocând proiectarea amândurora pe stradă, printre mașini, ea aplicându-mi lovituri, iar eu replicând pentru a mă apăra.

În tot acest timp, băiatul meu, în vârstă de 16 ani, a încercat să ne despartă, fiind la rândul său zgâriat pe față de Corduneanu Ramona, care l-a lovit cu telefonul în cap, în tot acest timp fetița mea țipând îngrozită.

În momentul în care am reușit să mă ridic de la sol, am constatat că o mare parte a părului meu fusese smulsă de Corduneanu Ramona, practic adunând un smoc întreg de păr”, se arată în plângerea penală depusă de către Alina Filip.

Doar Petronel Corduneanu a fost reținut

Aceasta mai povestește că Petronel Corduneanu a venit cu mașina în locul respectiv, din fața biroului notarial Coste, și că la rândul său a fost amenințat și zgâriat de către aceeași Ramona Corduneanu.

Înregistrările surprinse de camerele de filmare ale clădirilor din zonă arată că au urmat o serie de îmbrânceli, în urma cărora Ramona Corduneanu a depus plângere la Poliție.

Cu toate acestea, la distanță de câteva zile, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au decis reținerea pentru 24 de ore a lui Petronel Corduneanu sub acuzația de „lovire și alte violențe”. Instanța a respins însă cererea de arestare, acesta fiind eliberat sub măsura controlului judiciar. De precizat că Adrian Corduneanu nu a intervenit fizic în conflict.

În prezent, oamenii legii cercetează toate aspectele ce privesc altercația care a avut loc pe 30 noiembrie, în vederea luării măsurilor legale.

 

2 COMENTARII

  1. „Ramona Corduneanu i-a smuls pur și simplu părul din cap rivalei sale […] Ramona Corduneanu s-a îndreptat din nou către Alina Filip și copiii acesteia și, sub o ploaie de înjurături, și-a coborât pantalonii și chiloții, arătându-și părțile intime” – dupa cum chiraie chirandele am avut impresia ca sia aratat capul si si’a smuls parul din partile intime.

  2. Toate ca toate dar Ramona i-a spus de multe ori pe live-uri si pe internet acestei Alina sa isi vada de treaba ei,nu degeaba a primit o bataie. Chiar o merita, Ramona nu ar fi facut asa ceva degeaba

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here