VIDEO Gemeni de 3 ani găsiți morți în mașină, după ce mama lor s-a aruncat de pe un pod, încercând să se sinucidă

O tragedie cumplită a lovit o familie din Miami, când doi frați gemeni în vârstă de doar 3 ani și-au pierdut viața într-un mod tragic. Mama lor, într-o acțiune aparent disperată, i-a lăsat singuri în mașină și apoi s-a aruncat de pe un pod. Evenimentul a fost descoperit de o persoană care a sunat la serviciile de urgență, iar polițiștii sosiți la fața locului au găsit scena sumbră.

Conform comunicatului de presă emis de Departamentul de Poliție din Miami-Dade, cei doi copii au fost găsiți fără suflare pe bancheta din spate a unei mașini SUV, având spume la gură. Mama lor, Shirlene Napoleon Alcime, în vârstă de 42 de ani, a încercat să-și ia viața sărind de pe un pod. Chiar dacă a supraviețuit căzăturii considerabile, a fost găsită pe șinele de tren și dusă la spital în stare critică.

Medicii de la un spital din apropiere nu au putut decât să constate decesul celor doi copii. Cauza morții rămâne deocamdată necunoscută, iar poliția a deschis o anchetă pentru a investiga acest caz tragic.

Tatăl copiilor a vorbit cu jurnaliștii locali, exprimându-și neputința și durerea: „Mi-am iubit foarte mult copiii. Nu știu ce s-a întâmplat astăzi, de ce au murit copiii mei.” Potrivit tatălui, micuții nu sufereau de nicio problemă de sănătate cunoscută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here