VIDEO Flashmob la Cotroceni, organizat de „Corupția ucide”, după ce Klaus Iohannis a promulgat legea care îi scapă de sancțiuni pe evazioniști / „Raport de mandat: m-am plimbat, v-am trădat, furtul l-am legalizat” / Protest anunțat pentru duminică

Comunitatea „Corupția ucide” a organizat, sâmbătă, un protest sub forma unui flashmob, în fața Palatului Cotroceni, ca reacție la promulgarea de către președintele Klaus Iohannis a legii care îi scapă de sancțiuni pe evazioniști. Și pentru astăzi, a fost anunțat un nou protest în fața Palatului Cotroceni, arată G4Media

Flash mob protest la palatul Cotroceni împotriva complicității lui Iohannis care legalizează furtul din banul public până la un milion de Euro”, a anunțat „Corupția ucide”.

Persoanele participante au afișat un banner cu mesajul: „Raport de mandat: m-am plimbat, v-am trădat, furtul l-am legalizat. Semnat – Klaus Milion Iohannis”.

Pe banner este și o fotografie cu Klaus Iohannis îmbrăcat cu celebra geacă roșie în care era îmbrăcat, în ianuarie 2017, când e mers la protestul din Piaţa Universităţii, la care participau zeci de mii de oameni, faţă de legile privind graţierea şi codurile penale.

Președintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea Ciucă – Ciolacu care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro dacă prejudiciul e plătit, potrivit unui comunicat de presă al Administrației Prezidențiale. Șeful statului putea să retrimită legea la Parlament pentru reexaminare. Curtea Constituțională a respins în aprilie sesizarea depusă de USR și Forța Dreptei, dar motivarea a fost publicată în 8 mai, mai arată jurnaliștii de la G4Media.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here