VIDEO. Accident cu scântei, la Iași. Un medic rezident a încercat să-și ascundă fapta, însă martorii l-au dat de gol

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/TJnmHIwDpjI?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Un accident spectaculos a avut loc marți noaptea, în jurul orei 3 pe podul din Alexandru, care a fost produs de un medic rezident beat criţă care a fugit de la locul faptei. Şoferul, medic rezident la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Gr. T. Popa” a fost pe punctul de a sări de pe pod din cauza beţiei şi a vitezei, dar a scăpat teafăr din accident dar şi de braţul lung al legii.

 

Imediat după accident, acesta a smuls numerele de înmatriculare ale maşinii, un Volkswagen Polo, şi a fugit iute de la locul evenimentului. După câteva minute, proprietarul unei platforme a fost sunat de către şofer care i-a indicat locul de unde să ridice autoturismul avariat şi unde să-l transporte.

 

„M-a sunat cineva şi mi-a zis să merg pe pod în Alexandru unde este o maşină avariată puţin. A spus că a „muşcat” puţin din bordură şi din parapet dar nu are nimic. Cred că era beat”, a spus pentru Ziarul de Iași şoferul platformei trimise să ridice maşina.

 

Un gardian de la firma de securitate IGS care se afla în post în piaţa Alexandru şi care a auzit bubuitura produsă de impactul autoturismului cu parapetul podului, a sunat la numărul 112 care a trimis la locul accidentului o ambulanţă.

 

„Am sunat la 112 şi au timiş o ambulanţă. Medicii nu au mai găsit nicio victimă. În schimb, a venit un bărbat şi a luat numerele de înmatriculare a maşinii şi a plecat. Nu i-am văzut fată dar un trecător a spus că şoferul era teafăr”, a spus agentul de pază.

 

În scurt timp, la locul accidentului a trecut o patrulă de la Secţia 1 Poliţie Dacia, apoi un echipaj de la Poliţia Rutieră. Între timp, şoferul băut şi-a trimis un prieten să supravegheze transportul maşinii avariate. Acesta era la fel de beat şi a baguit nişte explicaţii hilare poliţiştilor de la rutieră.

 

„Maşina este a unui prieten, medic rezident la Medicină iar el i-a dat maşina altui prieten. L-am trimis să-mi aducă ceva de undeva şi mi-a stricat maşina. Îl cheamă Marian. Nu a păţit nimic, dar nu ştiu mai multe”, a spus tânărul poliţiştilor, după care a repetat povestea, numai că de această dată medicul rezident a precizat că se numeşte Ştefan. Acesta a fost lăsat să plece iar medicul băut a scăpat teafăr atât din accident cât şi de un dosar penal.

 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here